Despre Noi

Compania M.I.R.A. International este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 2008 fiind specializata in producerea, comercializarea si montarea de indicatoare rutiere precum si realizarea de:
- marcaje rutiere cu vopsea pe baza de solvent
- marcaje rutiere cu vopsea pe baza de bicomponent (2k)

Compania MIRA International este atestat de catre Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri din Romania pentru executia de lucrari de semnalizare orizontala si verticala. Indicatoarele rutiere precum si activitatea de marcaj rutier detine agrement tehnic emis de INCERTRANS avizat de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru constructii si sunt executate in conformitate cu normele si standardele in vigoare.


Societatea s-a preocupat de implementarea si asigurarea sistemului de Management al Calitatii produselor, aliniindu-se la standardele: de calitate SR EN ISO 9001:2008, de mediu SR EN ISO 14001:2005, de sanatate si securitate SR OHSAS 18001:2008.Obiectul principal al societatii este Producere de Indicatoare Rutiere Reflectorizante si Accesorii pentru Siguranta Circulatiei, Marcaje Rutiere. In doar cativa an am devenit unul dintre cei mai importanti producatori de indicatoare rutiere agrementate MLPAT si certificate ISO 9001. Compania MIRA va ofera servicii complete cum ar fi:


Marcare rutiera cu vopsele import/autohtone, productie indicatoare rutiere, montare indicatoare rutiere, comercializare semafoare pentru inchiderea circulatiei si comercializarea din stoc a accesoriilor pentru siguranta circulatiei (conuri, lampi, veste).


Astazi societatea is desfasoara activitatea pe o suprafata de 1000 mp, in ateliere proprii, dotate la standardele Europene (atelier mecanic dotat cu ghilotina hidraulica, abcanturi pentru indoit hidraulice, freze, strung, prese pentru ambutisat, utilaj pentru ambutisat forme rotunde pana D=1000, instalatii profesionale de sablare, ateliere pentru pregatirea suprafetelor cu baie de degresare, fosfatare, spalare cu presiune la 120 bari, uscare in cuptoare speciale la 140 grade C, vopsitorie in camp electrostatic cu cabina de vopsit, pistol de vopsit ultramodern, cuptor pentru polimerizare, ateliere pentru serigrafiat si printat cu utilaje de dimensiuni mari, full automate unice in tara, plotter, cutter, atelier pentru aplicat folia reflectorizanta cu utilaje speciale cu role, utilaje de laminat la cald si la rece


In portfoliul nostru se gasesc urmatorii clienti pentru care am executat lucrari
de marcaje rutiere cu vopsea pe baza de solvent, cat si bicomponent:


Asocierea AZVI SA
STRACO GRUP SRL
PIOMAR DEVELOPMENT SRL
TRACTEBEL ENGINEERING SRL
(Executarea de marcaje rutiere DN73 - vopsea bicomponent)
Grupul DACIA RENAULT
(Parcul Auto)
Carrefour Romania SA - Pitesti,
Metro Cash & Carry Romania SA - Pitesti
AUCHAN Romania SA - Pitesti
Decathlon - Pitesti
(Marcaje parcari)
Katel Grup
(Executarea de marcaje rutiere pe strazile din Orasul Iasi)
S.C. Loial Impex SRL
(Marcaj rutier DN 14 A, KM 15+240 - KM 20+400)
Comesad Drumuri
General Trust Arges
Panadria Slatina
Trustul de Constructii Drobeta
Administraria Domeniului Public Pitesti
(Executarea de marcaje rutiere pe strazile din Munincipiul Pitesti)
Administraria Domeniului Public Campulung
(Executarea de marcaje rutiere pe strazile din Orasul Campulung Muscel)Calitatea produselor MIRA, promptitudinea cu care societarea raspunde solicitarilor clientilor si, nu in ultimul rand, profesionalismul angajatilor, au contribuit an de an la cresterea portofoliului de clienti si implicit a cifrei de afaceri. Compania MIRA International executa lucrari de marcaj rutier cu utilaje de marcare proprii:

Hofmann H33-3
Hofmann H 16-3
Graco Lazar N-130 HS


Intrebari? Contacteaza-ne!